Marsilaiset hyökkäävät Suomeen idästä

Me suomalaiset olemme saaneet nähdä hälyttäviä uutisia Venäjältä. Hyvin korkeatasoinen venäläinen kertoo, että Suomi varautuu marsilaisten hyökkäyksen torjuntaan. Hyökkäys on tulossa idästä eli Venäjän puolelta. Suomessa perustetaan nopean toiminnan joukkoja, jotka ovat keskitysvalmiita itärajallemme.

Tämä pitää paikkansa todella. Olen itse nähnyt näitä marsilaisia hirvittävyyksiä.

Suomessa heitä kutsutaan häveliäisyyssyistä jättiputkiksi. Kuitenkin näiden yli kaksimetristen kasvustojen lähestyminen kohti Suomea ei jätä jälkeen mitään avoimia kysymyksiä. Olen ajanut useasti sekä Suomeen että Venäjälle ja jättiputket ovat koko ajan lähestyneet maatamme. Niiden siemenet leviävät tuulen mukana tai jopa vesilintujen jaloissa tai höyhenissä. Venäläiset eivät tee mitään torjakseen näitä jättiputkia.

Putket ovat hyvin myrkyllisiä ja aiheuttavat vaikeasti parantuvia palovammoja. Venäjän puolella on aivan kauheaa katsoa noiden marsilaisten valtaamia teiden vierustoja sekä pahimmillaan laajoja peltoaukeita.

Mitä Suomi voi tehdä marsilaisten hyökkäyksen torjumiseksi? Ilmeisesti nyt on aivan viime hetkiä ryhtyä tosi toimeen. Jokainen putkilo on tuhottava kautta koko kaakkoisrajan.

Suomen on annettava myös runsaasti rahaa Venäjälle. Nyt on tehtävä kuten presidentti Tarja Halosen aikana. Venäjällä ei itse ole rahaa tuollaiseen joutavan päiväiseen, vaan kaikki liikenevä menee aseisiin sekä puolustusvoimien uudistamiseen. Suomen on siis edettävä Tarja Halosen viitoittamaa tietä.

Meidän pitää ostaa Venäjältä runsaasti liekinheittimiä ja liekinheitinpanssareita sekä lahjoittaa ne heti Venäjälle. Lisäksi Suomen tulee maksaa kaikki kustannukset venäläisten varusmiesten käytölle marsilaisten eli jättiputkien polttamisen aiheuttamisesta. Upseereille on tietenkin maksettava sekä johtamisesta että heidät on lahjottava normaalisti.

Näin toimien Suomella on pienet mahdollisuudet selvitä marsilaisten hyökkäyksestä, jonka venäläinen huippuasiantuntija sanoi tapahtuvan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu